Loader Image

GRAĐEVINSKI PROIZVODI

Daska

Proizvodimo i trgujemo sa daskom raznih profila (neokrajčena, poluokrajčena i okrajčena) od različitih vrsta drveta (bukva, hrast, jasen, javor, jela, smrča, bor i bagrem), bilo to u svježem, prosušenom, suhom ili parenom stanju. Kvalitet i kriterije usaglašavamo sa kupcem, te radimo specijalne narudžbe po želji kupca.
Za sušenje i parenje koristimo vrhunsku tehnologiju i sistem pred-sušenja tako da se nećete pokajati ako odaberete nas za dobavljača.

Rezana građa

Mi raspolažemo sa raznim vrstama rezane građe za krovne konstrukcije, za izradu drvenih kuća i kuća otvorenog tipa, koje mogu služiti raznim namjenama.

Letva

U širokoj ponudi građevinskog materijala pored daske i elemenata nudimo sve vrste i klase letve. Letve proizvodimo od odabranog trupca da bi zadovoljili potrebe kupaca. Pored standardnih dimenzija, nudimo i letvu rezanu na vanstandardne dimenzije prema potrebi kupca. Pakuje se u čvrsto uvezane pakete i dostavlja se bez oštećenja.

Podovi

Drveni podovi su jedan od najvažnijih dekorativnih elemenata vašeg doma ili ureda. Oni su nezaobilazan dodatak vrijednosti i komfora bilo kojeg interijera. Drveni podovi su najrasprostranjeniji obnovljivi materijal dostupan za pođenje. Obnovljivo upravljanje šumskim bogatstvima omogućava sječu drveta bez ozbiljnih posljedica za prirodu i okoliš. Vrste drveta od kojih se izrađuju podovi iz naše ponude su: bukva, hrast, jasen i trešnja. Važne činjenice koje je potrebno spomenuti, a koji u pozitivnom smislu vežu drvene podove i zaštitu okoline su: da je kvaliteta zraka puno bolja ako su u kuci ili uredu ugrađeni drveni podovi, te da se za izradu podova od drveta troši manje vode i električne energije, nego za bilo koju drugu vrstu podova. Mislimo da smo upravo razriješili sve dileme o tome kakve podove ugraditi u svoj dom ili ured!

Parket

Naša kompanija pakuje bukovi ugalj koji je proizveden na tradicionalan način, te isti ugalj prolazi kroz proces odvajanja prašine, sortiranja granulacija i proces kontrole vlage.
Sa našim ugljem ćete biti sigurno zadovoljni, a naravno i Vaši prijatelji koje pozovete na roštilj i druženje.